FinansWatch

AP og FSP på plads med fusion

Fusionen mellem AP Pension og Finanssektorens Pensionskasse FSP er nu endeligt godkendt.

Fra i dag er Finanssektorens Pensionskasse ikke længere et selstændigt selskab, men er nu indlemmet under AP Pension. De to pensionskassers repræsentantskaber har nu endeligt godkendt fusionen, og det glæder ikke overraskende den fortsættende direktør i AP Pension Søren Dal Thomsen.

”Vi er meget tilfredse med, at fusionen nu formelt er på plads, så vi kan komme i gang med at bygge en fælles fremtid. Vi glæder os til at byde FSP Pensions kunder velkommen i AP Pension,” udtaler Søren Dal Thomsen i en pressemeddelelse.

Formålet med fusionen var at give medlemmerne flere stordriftsfordele i en pensionskasse som nu har 110.000 kunder og 83 mia. kr. under forvaltning.

Direktør i FSP Steen Jørgensen fortsætter i AP’s direktion sammen med Søren Dal Thomsen og Bo Normann Rasmussen, som også hidtil har været direktør i AP Pension.

Allerede torsdag fik fusionen effekt da de to pensionsselskabers aktiebeholdning blev lagt sammen. Det resulterede i, at AP Pension pludseligt blev storaktionær i den pressede bank Spar Lolland, hvor de nu har en aktiepost lige over 5 pct.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere