Tidligere Pensam-topchef vil have pausesystem frem for pension

FARVEL TIL FINANSERNE: Da tidligere topchef i Pensam Helen Kobæk gik på pension i 2016, så hun frem til bruge mere tid på fårehyrdning med hunden Glen. Mellem får og hunde er der også blevet plads til en formandspost hos fintechselskabet Matter samt hjertebarnet forebyggelse og sundhed. Og så arbejder Helen Kobæk i det stille på at forny pensionssystemet, som hun kalder forældet.

Tidligere adm. direktør i Pensam Helen Kobæk tager gerne et par gange om ugen fra Holte til Frederikssund for at hyrde får med sin hund Glen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Det er på en måde stilhed før stormen derude på marken lidt uden for Frederikssund. Alle aktører er på plads. Flokken af de 13 træningsfår står stille og afventende, hyrdehunden Glen er som et lille barn juleaften, der bare venter på at få lov til at åbne sine gaver og til at orkestrere det hele står den tidligere Pensam-topchef Helen Kobæk klar til at dirigere tropperne.  

Med én enkelt kommando bliver et inferno sat i gang. "Walk," lyder det som signal til Glen om, at han nu kan sætte i fart og begynde at hyrde får. Og snart pisker fårene i samlet flok rundt på marken i et afsindigt tempo, mens Helen Kobæk med sine kommandoer og sin hyrdestav i hånden styrer det hele.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement