FinansWatch

Stort set lige mange mænd og kvinder bliver seksuelt krænket i finanssektoren

#METOO i FINANSSEKTOREN: Det er ikke kun kvinder, der oplever at blive seksuelt krænket på arbejdspladsen. Faktisk er der næsten lige så mange mænd som kvinder i finanssektoren, der har oplevet seksuel chikane på arbejdspladsen, lyder det fra Finansforbundet. Dog har mænd meget sværere ved at sige fra.

Det er særligt svært for mænd at sige fra over for uønsket seksuel opmærksomhed på arbejdspladsen, fortæller næstformand i Finansforbundet, Michael Budolfsen. | Foto: PR/Finansforbundet

Sexchikane. For mange vil det nok give et billede af en mandlig chef, der over for en – sandsynligvis yngre - kvindelig medarbejder misbruger sin magtposition.

Men sådan forholder det sig ikke kun. For en undersøgelse fra Finansforbundet, der sidste år blev gennemført blandt forbundets medlemmer, i kølvandet på den store #MeToo-bevægelse, viste, at der næsten er lige mange mænd som kvinder, som inden for de seneste tre år har oplevet uønsket seksuel opmærksomhed i løbet af en arbejdsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs