FinansWatch

Industriens Pension skal øge ejendomsinvesteringer med 1 milliard om året

Kenneth Olsson er kommet til Industriens Pension som ny ejendomsinvesteringschef med målet om at udvide og udfordre pensionskassens eksisterende strategi for erhvervsejendomme i København og Aarhus.

Kenneth Olsson, ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension. | Foto: PR.

Kenneth Olsson så det som en kærkommen udfordring, da han blev præsenteret for muligheden for at blive ejendomsinvesteringchef hos Industriens Pension.

Han er kommet til pensionsselskabet bl.a. for at udvide og udfordre den eksisterende strategi om at øge investeringerne i erhvervsejendomme i København og Aarhus, så den over tid kan spænde bredere både geografisk og på ejendomstyper.

Det skriver Børsen.

"Der er ikke nogle konkrete mål for, hvor meget vores ejendomsinvesteringer skal øges med. Men jeg har selv en ambition om at vokse med i omegnen af 1 mia. kr. om året. Der er også mulighed for endnu mere, hvis de rigtige projekter viser sig, siger Kenneth Olsson til avisen.

Han tilføjer, at han ser ejendomsinvesteringer som med lav risiko, hvis man ikke er afhængig af finansiering udefra, og derfor skal ejendommene finansieres 100 pct. ved ejenkapital.

Han har siden 2003 været ansat i ATP Ejendomme, hvor han fra 2010 var ansvarlig for investeringsfunktionen og hjalp den danske portefølje med at vokse til 30 mia. kr. fra ca. 10 mia. kr.

Denne artikel er leveret af EjendomsWatch — et søstermedie til FinansWatch

Danske pensionsselskaber bliver i Storbritannien trods risiko for hård brexit 

Industriens Pension dropper kul 

Store forskelle på pensionsselskabernes evne til at levere fremtidige afkast

Arbejdsmarkedskassernes kunder smider flere ekstra kroner i pensionsopsparingen 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs