FinansWatch

Otte pensionsselskaber får 35 tilsyns-påbud om infrastruktur

Ingen af pensionsselskaberne i tilsynets temaundersøgelse kan sige sig fri for mangler i deres håndtering af infrastrukturinvesteringerne. Tilsynet håber, at den øvrige branche vil læse med, så der er mindre at komme efter på tilsynets løbende inspektioner.

Jens Munck Holst, adm. direktør for MP Pension. | Foto: PR

Pensionsselskaberne har ikke godt nok styr på deres investeringer i infrastruktur. Det fastslår Finanstilsynet, som efter en temainspektion hos otte pensionsselskaber har uddelt i alt 35 påbud og desuden bedt om redegørelser inden for 29 områder.

"Vi kan se, at der er mangler, og at der helt klart er et forbedringspotentiale. Så det er alvorligt nok," siger Carsten Brogaard, vicedirektør i Finanstilsynet til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs