FinansWatch

Vildt vejr kostede forsikringsselskaber 540 mia. kr. i 2018

Omkring halvdelen af de skader, som vildt vejr og naturkatastrofer medførte i 2018 var forsikret, skriver erhvervsmediet Finans.

Orkanen Florence hærgede i september 2018 den sydøstlige del af USA og især North Carolina. | Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Gerald Herbert

Vildt vejr i form af tyfoner, oversvømmelser, skovbrande og andre naturkatastrofer medførte sidste år skader for 1.042 mia. kr. på verdensplan. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Opgørelsen er fortaget af et af verdens største genforsikringsselskaber, Munich Re, der også oplyser, at omkring halvdelen af skaderne var forsikrede, og dermed har forsikringsselskaberne siddet med en regning på 540 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs