Mægler vil være størst i Danmark

Nordens største forsikringsmægler Söderberg & Partners vil fordoble omsætningen i Danmark inden for skadesforsikring i 2021. Det skriver Børsen.
Torben Stubberup. | Foto: Söderberg Partners PR
Torben Stubberup. | Foto: Söderberg Partners PR

Forsikringsmægleren Söderberg & Partners vil inden for skadesforsikring fordoble omsætningen i Danmark fra omkring 100 mio. kr. i dag til 200 mio. kr. i 2021. Det skriver Børsen.

"Vi er godt på vej. I år vokser vi 25 pct. i mæglerhonoraromsætningen og rykker op i feltet på skadesforsikring i Danmark," siger Torben Stubberup, der for nylig er tiltrådt som direktør for Non-Life i Söderberg & Partners.

En af metoderne til vækst er at headhunte et team inden for et område fra en anden mægler eller forsikringsselskab. Planen er derudover at gå efter de store virksomheder i blandt andet C25-indekset, fortæller Torben Stubberup.

Ifølge Børsen er Willis markedsleder med en omsætning på omkring 300 mio. kr., mens konkurrenterne AON, Marsh og Söderberg hver omsætter for lidt over 100 mio. kr.

Inden for pension har Söderberg & Partners været mødt med kritik for sin dobbeltrolle ved både at rådgive pensionskunder og selv have investeringsfonden Tryghed 75 på hylderne hos flere pensionsselskaber.

Medie: Endnu et pensionsselskab ude af Novo-udbud 

Mæglerfirma udnævner nyt medlem af direktionen 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også