FinansWatch

Ingen kontorstol til ny investeringsstrateg i Industriens Pension

Til november bliver Christian Tegllund Blaabjerg ny investeringsstrateg hos Industriens Pension. Her skal han være med til at videreudvikle pensionskassens brug af datadrevne investeringsmodeller i jagten på de bedst mulige langsigtede stabile afkast. Men en ny flot kontorstol - det bliver der ikke brug for.

Christian Tegllund Blaabjerg. Foto: PR | Foto: FIH/PR

Når Christian Tegllund Blaabjerg i løbet af november skifter skrivebordet i Danica Pension ud med et hos Industriens Pension, får han ikke brug for en kontorstol. Han står simpelthen op. Årsagen er, at det virker. Og det er der videnskabelige beviser for.

Videnskabelige beviser er der også bag det arbejde, han som ny investeringsstrateg skal være med til videreudvikle for Industriens Pension.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Danske Bank henter ny direktør fra egne rækker

Danske Bank har fået ny adm. direktør i Danske Invest Asset Management, som banken har hentet internt. Den nye direktør har derudover også erfaring fra sin tid som investeringschef i en dansk hedgefond og Finanstilsynet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs