FinansWatch

Softbank vil købe aktier i Swiss Re

Det japanske konglomerat Softbank vil købe en minoritetsandel i det schweiziske genforsikringsselskab Swiss Re. Det skriver Financial Times.

Foto: PR

Onsdag aften kom Swiss Re med en udtalelse, der bekræftede, at det schweiziske genforsikringsselskab er i meget tidlige forhandlingsstadier med Softbank.

"Der er ingen sikkerhed for, at vi når til enighed om en transaktion," siger Swiss Re i forbindelse med sin udtalelse onsdag, skriver Financial Times.

Ifølge en kilde tæt på sagen handler de nuværende forhandlinger om, at Softbank ønsker at købe en minoritetsaktie i Swiss Re på under 33 pct.

Kilden har yderligere sagt til Financial Times, at Softbank tror, at den kan gå ind på forsikringsmarkedet og skabe røre i branchen.

Softbank har over for Financial Times ikke ønsket at komme med yderligere kommentarer ud over Swiss Re's meddelelse.

Swiss Re: Naturkatastrofer løber op i enorme milliardbeløb

Forsiden lige nu

Storbank sælger seks cityejendomme i København

I en trecifret millionhandel har Jyske Bank aftalt at sælge seks københavnske ejendomme, som blev sat til salg i marts, erfarer EjendomsWatch. Den obligatoriske tilbudspligt til ejendommenes lejere er dog en joker i transaktionen. Topchef Anders Dam sendte selv salgsprospektet ud på Twitter. Køber udbygger sin milliardportefølje.

Rasmus Jarlov - en mand uden filter

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere