FinansWatch

Det Faglige Hus: Er ved at danne os et overblik

Det Faglige Hus oplyser, at man er ved at finde alternativer til E.N. Forsikring efter at det svenske finanstilsyn har beslaglagt moderselskabet tilladelse til at drive forsikringsvirksomhed.

5.500 danskere med hovedsageligt arbejdsløshedsforsikring hos E.N. Forsikring svæver i uvished efter at det svenske finanstilsyn har beslaglagt moderselskabet tilladelse til at drive forsikringsvirksomhed.

E.N. Forsikring indgik i foråret en samarbejdsaftale med Det Faglige Hus. Her har man endnu ikke nået at danne sig et overblik over, hvilke konsekvenser, det kan have for medlemmerne, at de nu tilsyneladende står uden forsikringsdækning i en tid, hvor den ene massefyring afløser den anden.

Kigger efter alternativer

”Vi er i gang med at skabe os et overblik over, hvilke konsekvenser det her har for vores medlemmer. Det ligger os meget på sinde, at sikre vores medlemmers tryghed hurtigst muligt,” siger kommunikationschef Mette Jul til FinansWatch.

Hun oplyser, at man allerede inden meddelelsen fra E.N. forsikring har været i dialog med andre mulige samarbejdspartnere.

”Vi arbejder målrettet på at finde alternative løsninger og vi starter heldigvis ikke helt fra scratch.,” siger hun og afviser på nuværende tidspunkt at kommentere sagen og dens mulige konsekvenser yderligere.

Læs mere om sagen her:

Tusinder af danske forsikringer i svensk fare 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs