FinansWatch

Der er ingen dokumentation for, at sundhedsforsikringer er pengene værd

Forsikringsbranchen og Venstre advarer mod at fjerne skattefradrag for private sundhedsforsikringer. Ingen har dog dokumenteret, at forsikringerne er til patienten og samfundets fordel.

Snart vil det begynde at koste mellem 750 og 1.000 kroner i skat at sundhedsforsikre sig gennem sin arbejdsgiver. Det er imidlertid aldrig blevet bevist, om forsikringerne er pengene værd.

Siden 2002 har staten ellers betalt for forsikringerne ved at give skattefradrag for dem. Argumentationen fra den afgåede VK-regering har været, at de forsikrede kan undgå køen til offentlige sygehuse og i stedet blive behandlet på et privathospital, og dermed kommer de hurtigere tilbage på arbejde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs