FinansWatch

AIG: Vi er ude af krisen

Det delvist statsejede forsikringsselskab AIG fremviste overskud på 9,5 mia. kr. i andet kvartal. Selskabet håber nu på langsomt at købe statens andel tilbage.

Milliardoverskuddet i andet kvartal skal ses i forhold til et massivt tab på over 14 mia. kr. i samme kvartal sidste år, skriver New York Times.

Siden da har AIG trimmet organisationen væsentligt og solgt mange aktiviteter fra. Næste skridt på vejen bliver ifølge CEO Robert Bermosche, at selskabet begynder at købe den amerikanske stats ejerandel tilbage.

Krisen ovre

"AIG er 'back in business," sagde Bermosche ifølge New York Times og tilføjede:

"Krisen er ovre for firmaet."

AIG var blandt de selskaber, der blev hårdest ramt af den finansielle krise i USA og måtte tage imod en redningsplan fra staten, der lige nu stadig sidder på 77 pct. af aktierne.

AIG tager den endelige beslutning om at købe statens aktier tilbage i november.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs