FinansWatch

Beskeden åbning for OPP-investeringer

En låne- og deponeringsfritagelsespulje på 300 mio. kr. åbner kun i beskedent omfang op for, at pensionskroner kan bruges til at udvikle dansk infrastruktur mm. (opdateret)

Der har været talt om det i årevis, men indtil videre er det blevet ved snakken. Pensionsselskaberne investeringer i infrastruktur m.m. er indtil videre hovedsageligt gået ud af landet.

I Danske Regioners oplæg til den netop indgåede aftale med regeringen på syge- og sundhedsområdet var der varmet op til et gennembrud for offentlige-private partnerskaber (OPP), men af aftaleteksten fremgår det, at der ikke er tale om en revolution.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs