FinansWatch

Banknordik intensiverer jagten på danske pensioner

Med opkøb på Færøerne og i Danmark samt etableringen af en ny pensionsenhed, intensiverer Banknordik nu jagten på de danske pensionsopsparinger.

Banknordik har for alvor sat sig selv på det danske landkort med opkøbet af Amagerbanken, og står det til adm. direktør Janus Petersen, vil den danske pensionsbranche også snart lægge mere mærke til den færøske bank.

Opkøbet af Færøernes dominerende livsforsikringsselskab og Amagerbankens kunder giver nemlig helt nye muligheder for at sætte skub Banknordiks danske pensionsprodukt til firmaer, Fripension, der har levet en stille tilværelse siden lanceringen for et par år siden. Det er blandt andet på den baggrund, at man nu lancerer en selvstændig forretningsenhed til pension- og livsforsikring på tværs af bankens markeder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs