FinansWatch

Finanstilsynet nupper tilladelse fra forsikringsmægler

Forsikringsmægleren Lion Brokers opfylder ikke længere betingelserne for at kunne drive forsikringsmæglervirksomhed, mener Finanstilsynet. Lion Brokers afviser.

Forsikringsmæglervirksomheden Lion Brokers, der hører hjemme i Gentofte, har fået frataget sin tilladelse til at drive forsikringsmæglervirksomhed af Finanstilsynet.

Virksomheden lever ikke længere op til betingelserne, skriver tilsynet i en pressemeddelelse.

”Der er nogle betingelser, man skal opfylde for at have en tilladelse, og det er blandt andet, at man skal være fit & proper-godkendt, og at man skal have en ansvarsforsikring. Denne her virksomhed opfylder ikke længere betingelserne,” siger vicekontorchef i Finanstilsynet Ulla Brøns Petersen til FinansWatch, der ikke kan komme nærmere detaljerne.

Noget pjat

Meldingen bliver dog modtaget med stor forundring hos ejer af Lion Brokers, Erik Ringvad Bøje.

”Det er noget værre pjat. Vi lever op til reglerne,” siger han.

Ifølge Erik Ringvad Bøje har Finanstilsynet efterspurgt en ansvarsforsikring, men en sådan har han tegnet, siger han til FinansWatch og er derfor uforstående over for tilsynets beslutning.

Erik Ringvad Bøje kan få sin tilladelse tilbage, hvis hans virksomhed ifølge Finanstilsynet atter kommer til at leve op til reglerne.

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs