FinansWatch

Tryg i front med præmiestigninger

Boligejere betaler prisen for ekstremt vejr. Tryg-kunder får nu regningen for voldsomt skybrud sidste sommer med præmiestigninger på op mod 40 procent. Andre selskaber følger efter.

Husejere, der har kælder og bor i kommuner med dårligt kloaknet, står forrest i skudlinjen for de præmiestigninger, der nu dumper ind ad brevsprækkerne fra forsikringsselskabet Tryg. Kunderne, som i værste fald skal betale 40 procent mere for deres husforsikring, mærker den præmiestigning, som forsikringsselskabet varslede tilbage i august sidste år oven på det voldsomme skybrud, der skabte oversvømmelser i blandt andet Nordsjælland. Skaderne kostede knap en milliard kroner, og det ramte Tryg, som sidder på 20-25 procent af markedet, hårdt.

»Vi har været nødt til at sætte priserne op, da vi fra meget præcise klimamodeller er overbeviste om, at skybrud bliver en tilbagevendende del af danskernes hverdag. Den anden årsag er, at prisen på de enkelte skader er blevet meget dyrere. Det så vi i forbindelse med skybruddet, hvor folk havde dyre ting, som sejlede rundt i vandet i kælderen«, siger Troels Rasmussen, kommunikationsdirektør hos Tryg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs