FinansWatch

Nyt selskab inviterer til forsikringsbryllup

Nye lovkrav tvinger små forsikringsselskaber til at kigge sig omkring efter samarbejdspartnere. Nu inviterer det lille fusionsselskab Nem Forsikring andre små selskaber til forsikringsbryllup.

Nem Forsikring er navnet på et nyt forsikringsselskab, efter Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring har fusioneret pr. 1. januar 2011. Fusionen er gennemført for at imødekomme de mange nye lovkrav, og hvis der er andre små forsikringsselskaber i samme situation, er de velkomne til at være med.

Sådan lyder det fra adm. direktør i Middelfart Sparekasse, Hans Erik Brønserud, der stod bag Forsikring Fyn og dermed nu ejer 50 pct. af Nem Forsikring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs