FinansWatch

17 milliarder for AIG-forsikringsselskab

Der er opstået en intensiv budkrig om den faldne forsikringkoncern AIG's taiwanesiske afdeling

I efteråret slog de Taiwanesiske konkurrencemyndigheder et salg af den forliste forsikringsgigant AIG's selskab på østaten ned. Salget, der ville have indbragt AIG-boet 2,15 mia. dollar, ser dog stadig ud til at været interessant.

I hvert fald rapporterer en stribe internationale medier at der nu er afgivet mindst fire bud på AIG’s selskab Nan Shan, der er Taiwans tredje største forsikringsselskab – og at det højeste bud nu er på 3 mia. dollar

Tallet fremgår af et brev fra AIG til den amerikanske kongres, der blev sendt i november men først er blevet offentliggjort nu.

Mange om buddet

Ifølge Financial Times er de mulige købere er henholdsvis Chinatrust, Fubon, Cathay og Ruentex, mens Taiwan Secom og vinderen af efterårets budrunde, Primus Financial, ifølge førstnævnte er på vej med et femte bud.

Taiwan Secom tilbød ifølge The Wall Street Journal tirsdag at købe en del af Nan Shan, og drive selskabet i samarbejde med AIG.

Læs mere om AIGs kamp for at komme ud af kløerne på den amerikanske stat ved blandt andet at sælge ud af datter selskaber, her:

AIG tættere på friheden efter milliardlån

AIG betaler milliarder tilbage til amerikanerne

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs