FinansWatch

Kvinder i stiletter kan koste kassen

Et kvindeben forlænget med ti centimeters stilethæl ser godt ud, men for gulvet kan det være hårdt. Og som vært for festen kan du nemt risikere selv at punge ud for skaderne på gulvet.

Foto: BECH MATHILDE

Selvom det ser flot ud, kan stilethæle være små djævle for dit trægulv. Og hvis du er vært for festen, kan de også blive en dyr fornøjelse.

En kendelse fra Ankenævnet for Forsikring viser nemlig, at gæsten med de høje hæle ikke kan gøres ansvarlig for skader på gulvet. Det skriver Forsikring & Pension.

Kan ikke bebrejdes

I den konkrete sag afviste en kvindes forsikringsselskab at dække de skader, hun havde lavet på et gulv med sine høje hæle, hvilket Ankenævnet for Forsikring nu har bekræftet med begrundelsen, at man ikke kan bebrejde kvinden, at skaden skete.

”Er man ikke blevet bedt om at tagene skoene af, kan man ikke bebrejdes, at man beholder dem på, og man er derfor ikke erstatsningsansvarlig. Festens vært vil derfor selv hænge på regningen, hvis der er gulvskader, der skal udbedres,” siger Tenna Westergaard fra Forsikringsoplysningen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs