Selvransagelse i Forsikring og Pension

Efter kritik af brancheforeningens omkostningsniveau, skal bestyrelsen torsdag diskutere om organisationens regnskaber skal offentliggøres.

Det skriver dagbladet Børsen. Og det er ikke en diskussion, man er vant til, fastslår adm. direktør Per Bremer Rasmussen.

”Det har aldrig tidligere været et issue. Vi har aldrig tidligere diskuteret i F&P, om regnskaberne skulle være offentlige, så derfor skal der en bestyrelsesafgørelse til, før det kan blive aktuelt.”

Forsikring & Pension har været under skarp beskydning i den senere tid – bl.a. fra unavngivne kilder i Økonomisk Ugebrev for at have for høje omkostninger i forhold til f.eks. Finansrådet. Det betyder blandt andet, at Pensiondanmark betaler 4,9 mio. kr. årligt for at være medlem af F&P.

”Man kan altid diskutere beløbets størrelse – og hvordan kontingentet er fordelt selskaberne imellem. Men det vil altid være en intern diskussion i foreningen, som vi tager, når vi sidder over for hinanden,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, Pensiondanmark, til avisen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også