FinansWatch

Selvransagelse i Forsikring og Pension

Efter kritik af brancheforeningens omkostningsniveau, skal bestyrelsen torsdag diskutere om organisationens regnskaber skal offentliggøres.

Det skriver dagbladet Børsen. Og det er ikke en diskussion, man er vant til, fastslår adm. direktør Per Bremer Rasmussen.

”Det har aldrig tidligere været et issue. Vi har aldrig tidligere diskuteret i F&P, om regnskaberne skulle være offentlige, så derfor skal der en bestyrelsesafgørelse til, før det kan blive aktuelt.”

Forsikring & Pension har været under skarp beskydning i den senere tid – bl.a. fra unavngivne kilder i Økonomisk Ugebrev for at have for høje omkostninger i forhold til f.eks. Finansrådet. Det betyder blandt andet, at Pensiondanmark betaler 4,9 mio. kr. årligt for at være medlem af F&P.

”Man kan altid diskutere beløbets størrelse – og hvordan kontingentet er fordelt selskaberne imellem. Men det vil altid være en intern diskussion i foreningen, som vi tager, når vi sidder over for hinanden,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, Pensiondanmark, til avisen.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs