FinansWatch

Tryg: Alka-køb medfører hverken fyringsrunder eller forhøjede priser

Flere fagforbund har ytret utilfredshed med fagbevægelsens salg af Alka til Tryg, men direktørerne i de to selskaber garanterer, at salget ikke kommer til at betyde prisstigninger.

Morten Hübbe | Foto: Tryg, PR.

Side om side sad Morten Hübbe, koncernchef i Tryg, og Henrik Grønborg, adm. direktør i Alka, ved dagens pressemøde, som de to forsikringsselskaber havde inviteret til i Trygs lokaler i Ballerup.

Der blev signaleret enighed, og begge direktører var da også klar med rosende ord om hinandens selskaber og om, hvor godt et samarbejde det ville give. Måske for at komme den murren, som har været blandt visse LO-forbund omkring fagforbundenes salg af Alka, i møde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs