FinansWatch

Medie: Pensionsselskaber vil købe aktier hos Nykredit-ejer

Den investorkreds, der har budt på en del af Forenet Kredits aktier i Nykredit, skulle ifølge Finans omfatte bl.a. PFA Pension, AP Pension og Pension Danmark (Opdateret)

Det kan blive en række danske pensionsselskaber, der spolerer, at Nykredit går på børsen. Ifølge Finans skulle det således være bl.a. PFA Pension, AP Pension og Pension Danmark, som vil købe en del af Forenet Kredits aktier i Nykredit.

Ifølge Finans skulle købstilbuddet lyde på 10-15 mia. kr. for det ikke-specificerede antal aktier. Mediet skriver, at Bestyrelserne i Forenet Kredit og Nykredit A/S samt koncerndirektionen på mandag skal vurdere tilbuddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs