FinansWatch

Tryg overtager FDM's forsikringsportefølje

LB Forsikring mister fra næste år FDM's 20.000 forsikringskunder til Tryg.

Tryg overtager FDM's forsikringsportefølje, der tæller godt 20.000 medlemmer.

Det oplyser Tryg i en meddelelse.

"Sammen skal FDM og Tryg udvikle skræddersyede produkter og fordele til organisationens forsikringskunder. Tryg ansætter derfor over 30 nye medarbejdere til at betjene de nye kunder i et dedikeret team," oplyser forsikringskoncernen.

Med overtagelsen af FDM's forsikringsportefølje er Tryg i gang med at indfri ambitionerne om at udvide sin markedsposition.

Det skal blandt andet ske gennem opkøb. Overtagelsen giver en vækst i den danske privatforretning på fire pct.

"Vi er både meget glade for og stolte over, at FDM har valgt os som deres fremtidige strategiske samarbejdspartner. FDM har en meget attraktiv kundegruppe, som vi glæder os til at servicere. I dag har cirka hver tiende FDM-medlem valgt at have forsikringer gennem organisationen med de medlemsfordele, det giver. Med det rette fokus og en strategisk indsats tror jeg ikke, det er urealistisk, at det kunne blive til hver femte," siger Johan Kirstein Brammer, direktør for Trygs privatforretning.

Tryg overtager de nye forsikringskunder fra LB Forsikring 1. januar 2018 med forbehold for de nødvendige myndighedsgodkendelser.

Kunderne kommer ikke til at mærke forskel på skiftet, fastslår FDM. Medlemmerne vil fortsætte med at have præcis de samme vilkår og lave priser, som de har i dag.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere