FinansWatch

Forsikringstopchefer vil have ændret rammer for ejerskifteforsikringer – men deres løsningsforslag stikker i hver sin retning

Både Morten Hübbe, koncernchef i Tryg, og Søren Boe Mortensen, adm. direktør i Alm. Brand, vil have ændret rammerne for de underskudsgivende ejerskifteforsikringer. Men mens den ene vil have udvidet forsikringens dækning, vil den anden gå den modsatte vej.

Morten Hübbe, koncernchef i Tryg. | Foto: Jens Henrik Daugaard/ERH

Tryg har ligesom flere andre af store de store forsikringsselskaber skrottet selv at have ejerskifteforsikringer på hylderne og har i stedet overladt det til nicheselskaber. Nu retter Tryg topchef, Morten Hübbe, en kritik af de lovbestemte rammer om forsikringsproduktet. Det skriver Insidebusiness.

"Jeg mener dybest set, man burde starte helt forfra med en ny løsning og et nyt produkt, som i langt højere grad dækker det, som kunderne forventer og har brug for. For kunderne har behov for hjælp på det her område, og de fortjener et produkt, de kan stole på," siger han til Insidebusiness.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs