FinansWatch

Morten Hübbe har skabt afkast til Tryg-investorerne på 417 pct.

Tryg-topchefen ligger på en femteplads blandt de C25-direktører, der har skabt størst afkast i deres tid som topchef.

Morten Hübbe, koncernchef i Tryg. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Siden Morten Hübbe overtog roret fra Stine Bosse som koncernchef for Tryg i 2011, er forsikringsaktien steget med 238,85 pct. Hvis man medregner udbytter, når det samlede afkast op på 417,02 pct. Det skriver Børsen.

Det giver et gennemsnitligt årligt afkast på 21,23 pct. og placerer Hübbe på en femteplads på listen over de C25-topchefer, der har leveret højest afkast i sin tid i spidsen for deres respektive selskaber, viser en opgørelse, som Børsen har foretaget.

"Som et selskab med stort fokus på udbytte oplever vi til tider, at man ved vurdering af selskabets performance alene anvender de rå aktiekurser uden korrektion for udbetalt udbytte. I vores dialog med aktieanalytikere og professionelle investorer er det dog ikke en udfordring," fortæller Peter Brondt, investor relations manager hos Tryg, til Børsen.

På en 12.-plads ligger Anders Dam fra Jyske Bank, der siden 1. juni 1995 har skabt et gennemsnitligt årligt afkast på 8,23 pct. Chris Vogelzang fra Danske Bank er ikke med på listen, da han ikke har været topchef i selskabet i over et år.

Tunghøre investorer, bankforretning og teknik får skylden for finansakties deroute

Forsikring af børn, tænder og kæledyr driver Trygs præmievækst  

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs