FinansWatch

Bestyrelse i Tryghedsgruppen frikender topfolk i Falck-sag

Et muligt habilitetsspørgsmål i forbindelse med Tryghedsgruppens køb af aktier i Falck i 2017 er håndteret korrekt, lyder det nu fra gruppens bestyrelsesformand.

Jørgen Huno Rasmussen | Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

Der er ikke behov for at undersøge Jørgen Huno Rasmussen og Peter Gæmelkes roller i forbindelse med en granskning af processen ved Tryghedsgruppens køb af en stor portion aktier i Falck A/S. Ifølge gruppens bestyrelsesformand er et muligt habilitetsspørgsmål håndteret korrekt. Det skriver Børsen.

Udmeldingen kommer, efter avisen forleden skrev, at deres roller skulle undersøges, fordi de to herrer, som ved købet var henholdsvis formand og menigt medlem af bestyrelsen, samtidig sad i bestyrelsen for to andre Falck-aktionærer, Kirkbi og Lundbeckfonden. Tryghedsgruppens nye bestyrelsesformand, Ida Sofie Jensen, udtaler dog, at de forskellige bestyrelsesposter aldrig blev et problem for Peter Gæmelke og Jørgen Huno Rasmussen:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs