FinansWatch

Digital udfordrer lancerer rejseforsikring

Undo, som Tryg ejer halvdelen af, sender nu sit tredje forsikringsprodukt på gaden.

Sophie Bohr Grønbæk, medstifter og adm. direktør i Undo | Foto: PR

Nu bliver det – i tillæg til indbo- og ulykkesforsikringer – også muligt at købe rejseforsikringer via Undos app.

Det oplyser selskabet, der især henvender sig til det yngre segment og er delvist ejet af Tryg, til FinansWatch.

"Vores kunder rejser meget og har lige fra starten efterspurgt rejseforsikring," skriver Sophie Bohr Grønbæk, medstifter og adm. direktør i Undo, i en mail til FinansWatch.

Rejseforsikringen kommer til at være GPS-styret, således at Undo-appen registrerer, når telefonen er i udlandet. På den måde kan man tegne en forsikring for et år ad gangen, men kun betale for den periode, man faktisk er i udlandet.

"Vi synes der manglede et produkt i markedet: Årsrejseforsikring er ekstremt ufleksibelt og fjernt, hvem kan huske, hvilke dækninger de har når de står i lufthavnen? Alternativet er enkeltrejseforsikringer, der er ekstremt dyre, fordi forsikringsselskabet ikke kender kunden," skriver Sophie Bohr Grønbæk og fortsætter:

"Vores nye rejseforsikring tager det bedste fra hvert produkt, kunden er dækket på alle deres rejser og de glemmer aldrig rejseforsikring igen for den starter automatisk. Vi kan holde priserne nede, fordi de rejser med os hver gang, og vi kender dem som kunder."

Undo gik i luften juni sidste år. I slutningen af februar oplyste Undo til Insidebusiness, at selskabet havde rundet de første 1000 forsikringskunder.

Hjerneforsker blev app-udvikler: Sådan går man fra at teste musehjerner til at udfordre forsikringsselskaberne 

Forsikringsudfordrer vil se mod udlandet 

Tryg-støttet forsikringsselskab udfordrer de etablerede spillere på voksende marked

Forsikringsudfordrer henter skadechef i Tryg 

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs