FinansWatch

Insurtech-stifter: Vi kan blive købt af Tryg

Undo kan blive købt af Tryg, der i forvejen ejer halvdelen af selskabet. Insurtech-selskabet kan dog også ende i andre hænder, lyder det fra medstifter.

Sophie Grønbæk, medstifter af og adm. direktør i Undo | Foto: PR

Undo, der sælger forsikringer til primært det yngre segment gennem en app, er netop ved at sende sit ulykkesforsikringsprodukt på gaden, så kunderne kan få en bredere dækning ud over det allerede eksisterende indboforsikringsprodukt. På sigt kan det ende i et salg af Undo til Tryg, der allerede har investeret 25 mio. kr. i Undo og således ejer halvdelen af selskabet. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

"Det kunne sagtens ske, at vi bliver købt af Tryg eller andre. Men det er bestemt ikke den eneste mulighed. Lige nu har vi dog mest fokus på at gøre virksomheden til en stor succes i Danmark og udenfor," siger Sophie Grønbæk, medstifter af og adm. direktør i Undo, da Økonomisk Ugebrev spørger, om ambitionen er at blive købt af Tryg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs