FinansWatch

Tryg vil have milliardforretning ind i nyt teknologisk marked

Mens Tryg står til at miste noget af grundlaget for sine forsikringer som følge af ny teknologi, så ser landets største forsikringsseselskab samtidig et nyt milliardmarked inden for cyberforsikringer - også til private og mindre virksomheder. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Morten Hübbe, adm. direktør i Tryg. | Foto: LEIF TUXEN

Den teknologiske udvikling med mere sikre biler, intelligente pumper og sensorer forebygger skader og er dermed med til at mindske grundlaget for Trygs kerneforretning på bil- og indboforsikringer. Derfor har landets største forsikringsselskab sat sig for, at cyberforsikringer skal fylde mere. Det skriver erhvervsmediet Finans.

"Ved udgangen af 2020 vil vi have en milliardforretning på produkter og løsninger, som vi ikke kender i dag. Det er vigtigt at presse os selv, fordi vi er en del af en konservativ branche, som klassisk set ikke har været god til at innovere," siger Morten Hübbe, topchef i Tryg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs