FinansWatch

Tryg henter fodboldkoryfæ ind som forsikringssælger

Tidligere fodboldspiller med landskampe på cv'et skal være erhvervsassurandør i Tryg.

Thomas Augustinussen i stribet trøje mod spanske Villareal | Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Thomas Augustinussen, der har spillet to kampe på det danske fodboldlandshold, over 300 kampe for AaB og nu fungerer som assistenttræner i Aalborg-klubben, skal fra årsskiftet være erhvervsassurandør i Tryg.

Det har han selv oplyst på Twitter, hvor han skriver:

"Jeg fortsætter stadig i en rød/hvid trøje. Fra 1/1-19 er det Tryg som er mit logo på trøjen. Ny titel er Erhvervsassurandør. Indtil da er der fuld fokus på AaB og alle de dejlige mennesker jeg arbejder sammen med!"

Undervejs i sin aktive karriere nåede Thomas Augustinussen desuden at spille for østrigske Red Bull Salzburg. Han stoppede som spiller i AaB i 2016.

Fra forsikringsrådgiver til landsholdsspiller på en dag: "Det var jo helt surrealistisk"

Tryg-ejer henter ny boss i Industriens Fond  

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs