FinansWatch

Løsgivne Tryg-partnere interesserede i at indgå aftaler med andre forsikringsselskaber

13 af de i alt 17 partnere, som Tryg og Alka har måttet afgive eksklusivitet på, fortæller, at de er interesserede i at indgå partnerskaber med andre forsikringsselskaber.

Morten Hübbe, koncernchef i Tryg, i forgrunden sammen med adm. direktør i Alka, Henrik Grønborg | Foto: Ritzau Scanpix/STF/Sofie Mathiassen

Efter at båndene til en række af Trygs og Alkas partnere er blevet løsnet op, ser flere af partnerforeningerne med interesse mod andre forsikringsselskaber. Det fremgår af Konkurrencerådets afgørelse om Trygs køb af Alka.

For at få Konkurrencerådets velsignelse til købet, der sender Trygs markedsandel op på omkring 22 pct., måtte Tryg komme med tre tilsagn. De næste fem år, må Tryg og Alka ikke opkræve gebyrer i forbindelse med opsigelse af forsikringsaftaler, ligesom Tryg de næste fem år årligt skal donere 5 mio. kr. til portalen Forsikringsguiden. Endelig er eksklusivitetsaftalerne i alle Alkas og fem af Trygs partneraftaler ophævet de næste fem år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Formuepleje justerer igen på udtrædelsesgebyr

Et par uger efter, at kapitalforvalteren opjusterede det såkaldte indløsningsfradrag i 12 investeringsprodukter som konsekvens af udfordringerne med mange tabsgivende investeringer, bliver det igen billigere for investorerne at udtræde.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs