FinansWatch

Tryg-chef: Forskelle mellem Tryg og Alka vil bestå

Selvom Alka nu er blevet opkøbt af Tryg, skal forsikringsselskabet stadig have sin egen identitet, fastslår Tryg-topchef Morten Hübbe.

Foto: Ritzau Scanpix/STF/Sofie Mathiassen

På trods af at forsikringsselskabet Tryg nu officielt har opslugt konkurrenten Alka, vil der stadig være forskel på de to selskaber. Blandt andet vil de to selskabers priser og produkter fortsat holdes seperate. Det fortæller Morten Hübbe, koncernchef for Tryg, til Insidebusiness.

"Alkas måde at håndtere onlinesalg, hvor man sælger 30 procent online mod 5 procent for Tryg, kommer til at fortsætte. I forhold til produkter, priser og kunder skal størstedelen af det, som Alka gør i dag, bestå. Man skal fokusere på vækst, give udfordringer til markedet og levere konkurrencedygtige produkter. Så Alka kommer til at levere en løsning, mens Tryg leverer en anden løsning," siger han til Insidebusiness.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs