FinansWatch

Konkurrencevagthund: Tryg-aftale sætter kunder fri og giver muligheder til rivaler

De tiltag, som Tryg er gået med til for at få godkendt overtagelsen af Alka, vil sikre konkurrencen på forsikringsmarkedet - også selv om tiltagene kun gælder i fem år. Sådan lyder det fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i interview med FinansWatch. Ifølge analytiker opvejes prisen, som Tryg betaler for godkendelsen, af synergieffekterne.

Foto: /ritzau/Søren Sielemann/

Et langstrakt forløb er forbi, efter at Tryg har fået godkendt sit opkøb af konkurrenten Alka af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Et opkøb til  8,2 mia. kr, som blev annonceret helt tilbage i december sidste år.

Godkendelsen kommer, efter at konkurrencemyndighederne i september oplyste, at man havde "betænkeligheder" ved sammensmeltning, som vil gøre landets største forsikringskoncern, Tryg, endnu større. Tryg gik dengang med til at komme med mulige tiltag, der kunne formilde myndighederne, og det er altså lykkedes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs