FinansWatch

Tryg-boss: Fortsat behov for at hæve priserne i Industri

Ifølge Trygs topchef Morten Hübbe kommer forsikringsselskabet til at skulle hæve priserne over for industrikunderne yderligere i den kommende tid.

Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe | Foto: /ritzau/Jens Henrik Daugaard

Trods pæn præmievækst faldt forsikringsresultatet i Trygs industriforretning i tredje kvartal til 63 mio. kr. fra 91 mio. kr. i samme periode sidste år. Det skyldes et højt niveau af storskader, som var særligt påvirket af en enkeltstående brandhændelse med en påvirkning på cirka 130 mio. kr.

Ifølge Trygs administrerende direktør kommer selskabet til at skulle hæve priserne over for industrikunderne yderligere i den kommende tid.

"Der er ingen tvivl om, at vi ser behov for at forbedre vores industriforretning mere. Særligt har vi vel lige nu fokus på det norske industrimarked, hvor priserne har været faldende over en fire års periode," forklarer Morten Hübbe over for Ritzau Finans.

Over en periode har selskabet set prisfald på det område på over 20 pct., og det er ifølge direktøren ikke holdbart.

"Det gør, at vi både har for mange storskader, men også at vores indtjening er for lav. Derfor arbejder vores industrifolk i Norge benhårdt på at gøre noget ved det, og vi er lykkedes med at gennemføre prisstigninger indtil videre i på over 7 pct., og vi forventer egentlig, at den trafik skal fortsætte også her frem mod 1. januar."

"For det prisniveau, der er på den norske industriforretning, er uholdbart, men heldigvis er vi kommet godt i gang med at gøre noget ved," siger Morten Hübbe.

Tryg ramt af fabriksbrand til 100 millioner

Sydbank: Godkendt Tryg-regnskab - ser aktien outperforme

Tryg lander lavere resultat trods vækst på toplinjen

Tryg sætter fokus på forebyggelse med ny strategi

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs