FinansWatch

Tryg-aktien åbner 2 pct. lavere efter regnskab

Foto: Tryg, PR.

Aktien i Tryg falder fra åbningen tirsdag 2,2 pct. til 150,90 kr. efter forsikringskoncernens regnskab for fjerde kvartal, som på forsikringsdriften ellers indfriede analytikernes forventninger.

Selve forsikringsdriften gav et overskud på 622 mio. kr. i fjerde kvartal, hvor analytikerne ifølge Ritzau Estimates havde estimeret 615 mio. kr.

Omvendt var investeringsresultatet lidt lavere end ventet, og nettoresultatet på 527 mio. kr. nåede heller ikke helt på det niveau, som analytikerne havde regnet med på 578 mio. kr. ifølge medianen af estimater.

Valutaudsving og gamle ejendomssalg skæmmer billede af nyt Tryg-regnskab

Tryg: Priserne ligger for lavt på industrisegmentet i Norge

Trygs overskud faldt i fjerde kvartal

Forsiden lige nu

Avis: Minister vil lukke ATP-sag om skattenedslag

Seks års kamp for en pensioneret arkitekt med ATP om at få udbetalt skattenedslag er formentlig slut, efter skatteminister Karsten Lauritzen har besluttet at finde en afslutning på sagen. Det skriver Finans.

Regeringen varsler ændringer på lånemarkedet

I ny såkaldt forbrugerpolitisk strategi ytrer regeringen, at man ønsker at ophæve risikomærkningen af boliglån, mens det skal være lettere at finde lånetilbud. Derudover lægges der op til en bedre beskyttelse af forbrugere, som optager kviklån.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere