FinansWatch

Tryg-aktien åbner 2 pct. lavere efter regnskab

Foto: Tryg, PR.

Aktien i Tryg falder fra åbningen tirsdag 2,2 pct. til 150,90 kr. efter forsikringskoncernens regnskab for fjerde kvartal, som på forsikringsdriften ellers indfriede analytikernes forventninger.

Selve forsikringsdriften gav et overskud på 622 mio. kr. i fjerde kvartal, hvor analytikerne ifølge Ritzau Estimates havde estimeret 615 mio. kr.

Omvendt var investeringsresultatet lidt lavere end ventet, og nettoresultatet på 527 mio. kr. nåede heller ikke helt på det niveau, som analytikerne havde regnet med på 578 mio. kr. ifølge medianen af estimater.

Valutaudsving og gamle ejendomssalg skæmmer billede af nyt Tryg-regnskab

Tryg: Priserne ligger for lavt på industrisegmentet i Norge

Trygs overskud faldt i fjerde kvartal

Forsiden lige nu

Jyske Bank siger farvel til 200 ansatte på et år

Henover det seneste år er der blevet flere end 200 færre medarbejdere i Jyske Bank-koncernen. Til FinansWatch siger topchef Anders Dam, at fleksible medarbejdere ikke skal frygte for deres job i fremtiden.

Salling Bank øger overskuddet i første halvår

Mens der er pres på toplinjen, trækker kursreguleringer og tilbageførsler af nedskrivninger Salling Banks bundlinje frem. Banken fastholder forventningerne til helåret, men regner nu med at lande i det øvre interval (Opdateret).

Nationalbanken: Kapitalkrav skal sikre realkreditten

Det var en fejl, at realkreditinstitutterne ikke blev underlagt NEP-kravene sammen med bankerne, lyder det fra Nationalbanken. I Finans Danmark påpeger man dog, at realkreditinstitutterne hviler på en sikrere forretningsmodel.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere