FinansWatch

Tryg sætter nye vækstmål i Sverige og Finland

Ambitionerne om at sidde på 8 pct. af markedet i både Sverige og Finland i 2012 bliver vanskelige at indfri erkender topchef Morten Hübbe over for FinansWatch. Han forventer en god lønsomhed på de to markeder om to år.

To af de afgørende brikker i Trygs nordiske strategi har vist sig vanskeligere at få til at vokse end antaget. Ambitionerne om en markedsandel i både Sverige og Finland på 8 pct. på privatmarkedet i 2012, bliver ikke indfriet, erkender den nyudnævnte topchef Morten Hübbe i et interview med FinansWatch. Han understreger dog samtidig, at begge markeder er inde i en god udvikling og fortsat spiller en helt central rolle i koncernens strategi. Og på den lange bane er målsætningen stadig markedsandele på 8-10 pct.

Tryg gjorde sin entre i Finland i 2001 og har ifølge det netop offentliggjorte regnskab opnået en markedsandel på 2,3 pct. og en estimeret markedsandel på privatmarkedet på 5 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs