FinansWatch

Bosse: Vi skal lære af vores fejl

Det var en ydmyg Tryg-topchef, der stillede op til telekonference, efter hun havde sendt et skuffende regnskab for tredjekvartal på gaden.

Foto: Larsen Stine

Tryg-topchef Stine Bosse understreger, at koncernen vil lære af sine fejl i 2009, hvor selskabet blandt andet var for langsomme til at implementere prisstigninger. Det sagde Stine Bosse tirsdag formiddag på en telekonference.

"Vi må kigge på, hvor vores vidensdeling virkede - og hvor den ikke virkede. Der er mange områder, hvor vi vil kigge på, hvad vi kan lære, så det ikke sker igen," sagde Stine Bosse, der også pegede på, at forsikringskoncernen på et helt overordnet niveau kunne have gjort det bedre, hvad angår selskabets offentliggjorte forventninger.

"Det handler også om, hvor specifikke vi er omkring vores forventninger. Allerede i slutningen af sidste år kunne vi have taget mere højde for, hvad markederne havde fortalt os i 2008 og 2009. Bliver det mere eller mindre forudsigeligt? Jeg tror, at vi ville have sagt til os selv: Tingene bliver mere uforudsigelige, så lad os være mindre specifikke. Selvfølgelig kan vi lære af det," sagde Stine Bosse.

Koncernens finansdirektør, Morten Hübbe, sagde samtidig, at den dårligere makroøkonomiske udvikling i Danmark sammenlignet med de andre nordiske lande kunne have været håndteret bedre i Tryg.

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs