FinansWatch

Norske opkøbsmuligheder vender Tryg ryggen

Tryg har meldt ud, at forsikringsselskabet er på jagt efter opkøbsmuligheder i Norge, men to større finanskoncerner afviser, at deres skadeforsikringsselskaber er til salg.

Morten Hübbe, koncernchef i Tryg. | Foto: Tryg, PR.

Morten Hübbe, koncernchef i Tryg, har for nylig fortalt norske Finansavisen, at han er på udgik efter opkøb i Norge, hvor forsikringsselskabet siden 2002 er gået fra en markedsandel på 22 pct. til 13,4 pct. sidste år. Men et par af opkøbsmulighederne er ikke interesserede i at blive solgt. Det skriver Børsen.

I DNB, som sidder på cirka 5 pct. af det norske marked, siger topchef Rune Bjerke til Børsen, at man vil holde fast på DNB Forsikring i "mindst et, to eller tre år", og at selskabet således ikke er til salg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs