FinansWatch

Garanti kan komme ind på yderligere fem markeder

Lars Bonde Tryg
Foto: © Claus Boesen/ Media Press

Tryg har appetit på at åbne yderligere op for sin garantiforretnings markedsområde, hvis selskabet får succes i Tyskland, som Tryg Garanti i første omgang vender blikket mod.

"Vi har planer om at gå ind i yderligere fem lande, hvis Tyskland kommer til at forløbe godt," sagde Lars Bonde, koncerndirektør i Tryg, på selskabets kapitalmarkedsdag i London mandag.

Forsikringskoncernen ser - hjulpet af en entre i Tyskland - et potentiale for at skabe en gennemsnitlig årlig vækst i den forretning på 20 pct. til 2020.

Tryg Garanti har specialiseret sig i garantier inden for byggebranchen og den ordreproducerende industri.

En garantiforsikring sikrer kunden, for eksempel en bygherre eller anden køber, hel eller delvis erstatning, hvis virksomheden ikke kan opfylde betingelserne i kontrakten.

Tryg oplyser om det tyske marked, at de gennemsnitlige priser er dobbelt så høje som på det nordiske marked, og at bankerne møder skærpede krav til kapitalpolstring, hvilket kan understøtte markedspotentialet.

Forsiden lige nu

Nemid rykker over på mobilen som app

Det er slut med ikke at have adgang til netbanken, hvis du har smidt Nemid-nøglekortet væk. Finans Danmark og det offentlige har nemlig sammen udviklet en app.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere