FinansWatch

Tryg vil øge portefølje med 1 mia. kr. fra nye produkter

Foto: Tryg, PR.

Forsikringskoncernen Tryg fortæller i forbindelse med sin kapitalmarkedsdag i London mandag, at det vil øge sin forsikringsportefølje med 1 mia. kr. fra nye produkter og services.

Tidsrammen er 2020+, hvilket lægger op til noget elastik i realiseringen af målet. De "nye produkter" omfatter nogle af de senest lancerede produkter som cyberforsikringer, børneforsikringer og forsikring af dyr.

Blandt andet har Tryg et mål om at have en portefølje af cyberforsikringer, der blandt andet skal hjælpe kunder ved virus- og hackerangreb, på 100 mio. kr. i 2020.

Forsiden lige nu

Mangeårig Alka-topchef smutter til rival: Undrer sig over Tryg-salg

Fagbevægelsens salg af Alka til Tryg får tidligere topchef til at skifte arbejdsplads efter knap 30 år. De gamle ejere sprang pludselig af toget, og det undrer mig, siger han i et interview med FinansWatch om det nye job og karrieren, der strækker sig fra et lille advokatkontor i København til en uendelig horisont i Grønland.

Overflod af kapital skal give Møns-direktør frihed

Når Møns Bank nu laver en markant kapitaludvidelse, er det for at få mere frihed til at udvikle forretningen og vokse i skyggen af kommende kapitalkrav, fortæller direktøren. Han medgiver, at banken lige nu har rigelig kapital, men det er lettere at få kapital, når man ikke har et akut behov, end når man virkelig mangler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere