FinansWatch

Topdanmark udvider bonusprogram til ledere og varsler klarere aflønningsstruktur

ER GYLDNE BONUSSER FORTID? Topdanmark har for nylig udvidet særligt bonusprogram til at omfatte flere chefer. Det skal sikre, at selskabets strategi bliver eksekveret, siger HR-direktør, der samtidig lægger op til en større ændring af aflønningsstrukturen i Topdanmark med fokus på mere gennemsigtighed.

Louise Hørdum | Foto: PR: Topdanmark

Mens flere selskaber i finanssektoren skruer ned for anvendelsen af bonusser, og variabel aflønning i det hele taget fylder mindre i sektoren end for år tilbage, har Topdanmark for nylig valgt at udvide mulighederne for at tildele bonus.

For halvanden måned siden blev det således muligt for bestyrelsen i Topdanmark at aflønne en 18 mand stor ledergruppe kaldet Orienteringsforum, der refererer direkte til direktionsmedlemmer, med en performanceafhængig bonusløn, som tidligere kun har været forbeholdt direktionen. Ifølge HR-direktør Louise Hørdum skyldes det, at netop er disse divisions- og serviceområdechefer, der skal drive realiseringen af strategien i Topdanmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs