FinansWatch

Topdanmark efter mistet aftale: "Strategien er fuldstændig uændret"

Topdanmark vil intensivere jagten efter nye samarbejdspartnere, efter forsikringsselskabet har mistet en stor aftale med Danske Bank, men har endnu ikke en plan klar, fortæller direktør.

Steffen Heegaard, kommunikationsdirektør i Topdanmark | Foto: PR

Danske Bank har opsagt sin aftale med Topdanmark, hvor banken ellers sendte kunder videre til forsikringsselskabet. Aftalen ophører med udgangen af næste år.

Topdanmark har på den baggrund fortalt, at man intensiverer arbejdet med at finde nye distributionspartnere. Derfor har FinansWatch taget en snak med forsikringsselskabets kommunikationsdirektør, Steffen Heegaard, for at finde ud af, hvordan Topdanmark konkret vil intensivere jagten på samarbejdspartnere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs