Topdanmark-chef: Jagter nye aftaler efter tabet af Danske Bank

Topdanmark vil lappe fra mistet Danske Bank-aftale via videreudvikling af selskabets bestående partneraftaler samt gennem helt nye aftaler.
RITZAU FINANS

Topdanmark mister en vigtig distributionspartner i form af Danske Bank, som i stedet har indgået en strategisk partneraftale med Tryg om salg af forsikringsprodukter.

Det hul vil Topdanmark nu forsøge at dække ind gennem en videreudvikling af selskabets bestående partneraftaler samt gennem helt nye aftaler.

Det siger Topdanmarks kommunikations- og IR-direktør, Steffen Heegaard, til Ritzau Finans.

"Vi vil fortsætte med at videreudvikle eksisterende samarbejdsaftaler samt opsøge nye samarbejdspartnere. Det her arbejde vil nu blive intensiveret," siger Steffen Heegaard.

Han forklarer, at Topdanmark har stor erfaring med at sælge forsikringer gennem partnere og nævner som eksempel aftaler med spillere som Sydbank og Coop.

Topdanmark har gennem samarbejdsaftalen med Danske Bank fået opbygget en forsikringsportefølje på ca. 2 mia. kr., oplyser Steffen Heegaard, og det er en portefølje, som juridisk tilhører Topdanmark.

Topdanmarks salg til nye kunder via Danske Bank forventes i 2018 at udgøre omkring 10 pct. af forsikringsselskabets nysalg på skadesforsikringsområdet.

"Det er en rigtigt god samarbejdspartner, vi mister, men i det store hele, så kommer den væsentligste del af vores salg gennem vores egne distributionskanaler," siger Steffen Heegaard.

Danske Bank udtrykker tilfredshed med det samarbejde, den har haft med Topdanmark på det danske marked siden 2020.

"Men vi har vurderet, at vi kan opnå væsentlige synergieffekter ved at vælge Tryg som strategisk forsikringspartner, da de er forankret på tre af de fire nordiske markeder, hvor vi også er tilstede," siger midlertidig administrerende direktør for Danske Bank, Jesper Nielsen, i en meddelelse.

Danske Bank dropper Topdanmark til fordel for Tryg 

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også