FinansWatch

Sagild: Ingen præmieinitiativer i skuffen

Selvom weekendens skybrud var en voldsom begivenhed, der vil resultere i større samlede erstatninger end skybruddet i august sidste år, udløser det ikke præmieforhøjelser hos Topdanmark.

Weekendens skybrud får ikke Topdanmark til at skrue op for præmieknappen.

"Skybrudsskader er jo ikke mere, end vi har på andre typer skader. Det er en dramatisk situation, når det står på, og for dem, der får deres kældre oversvømmet, og forhåbentlig kommer det ikke til at ske hvert år. Men vi tænker ikke i præmieforhøjelser, fordi der sker noget som det her," fastslår Christian Sagild, administrerende direktør i Topdanmark.

Han oplyser, at Topdanmarks genforsikringsaftaler gør, at selskabet regner med nettoomkostninger fra skybruddet på et sted mellem 50 og 100 mio. kr., inklusive omkostninger til genetablering af genforsikringen. Bruttoomkostningerne ønsker han endnu ikke at give et bud på, men de bliver langt større, fortæller topchefen.

(Ritzau Finans)

Ny stor regning til forsikringsbranchen

Forretninger blev ramt hårdt af uvejret

Skybrud kan give dyrere forsikringer

Forsikringsselskaber fortsat uden overblik

Tryg halter bag telefonstorm

Topdanmark: Nåede kun hver tredje opkald

Forsikringsaktier skyllet ned

Pensionsselskaber vil have fingrene i kloakker

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs