FinansWatch

Sampension hyrer ny pressechef

Pensionskassen Sampension har ansat pressechef med fortid i blandt andet Nordea og Danske Bank.

Sampension får 17. august ny pressechef. Det er den 45-årige Klaus Fridorf, der afløser Jens Nüchel, som stoppede i maj.

Klaus Fridorf er uddannet journalist, og efter et par år som journalist på TV3 kom han i 2002 til Danske Bank som kommunikationsmedarbejder med presseansvar for Danica Pension og Realkredit Danmark, og siden bankens irske og nordirske aktiviteter, med base i Dublin.

I efteråret 2006 skiftede han til jobbet som kommunikationschef i Investeringsfonden for Udviklingslande, IFU. Knap to år senere skiftede han til Nordea Invest som kommunikations- og marketingchef.

I september 2011 blev Klaus Fridorf chef for afdelingen for ansvarlige investeringer i Nordeas Asset Management, men stoppede efter to et halvt år på grund af en restrukturering i Nordeas kapitalforvaltningsdivision.

Siden har han været selvstændig kommunikationsrådgiver og siden januar i år også været tilknyttet PR-bureauet Capital Relations.

Sampension skifter pressechefen ud

Forsiden lige nu

Nemid rykker over på mobilen som app

Det er slut med ikke at have adgang til netbanken, hvis du har smidt Nemid-nøglekortet væk. Finans Danmark og det offentlige har nemlig sammen udviklet en app.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere