FinansWatch

20 klager over Sampension

Forbrugerombudsmanden overvejer stadig, om man skal åbne en sag mod Sampension, der for nylig afskaffede sine ydelsesgarantier. Indtil videre har man modtaget 20 klager fra vrede Sampension-kunder.

Forbrugerombudsmanden beslutter sig inden længe for, om man vil åbne en sag mod Sampension, der for nylig valgte at afskaffe sine garantier for mere end 100.000 kunder for at kunne leve op til de kommende solvensregler.

Man er netop nu i gang med at gennemgå 20 klager fra vrede Sampension-kunder. Det oplyser procedurefuldmægtig hos Forbrugerombudsmanden Diane Svanholm Kvist til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs