FinansWatch

Sampension

Sampension-topchef udvider direktionen for at undgå at blive flaskehals

Det er de seneste år blevet langt mere krævende at styre en pensionsvirksomhed – ikke mindst hvis man også vil ind på firmapensionsområdet. Derfor er det ikke længere nok med én mand i Sampensions direktion, fortæller adm. direktør Hasse Jørgensen til FinansWatch efter ansættelsen af Mads Smith Hansen som driftsdirektør.

Sampension er glad for omstridt boligreguleringsparagraf – men kan leve med ændring

ETIK OG EJENDOMSINVESTERINGER: Sampension gør ligesom den udskældte kapitalfond Blackstone brug af boligreguleringslovens paragraf 5, stk. 2 og hæver huslejerne efter en renovering til gavn for investeringsafkastet. Men som pensionsselskab har Sampension en forpligtelse til at opføre sig ordenligt, lyder det fra adm. direktør Hasse Jørgensen i FinansWatchs artikelserie om etik i pensionsselskabernes ejendomsinvesteringer. (rettet)

Sampension-boss: Priskrig giver tabte udbud

Sampension ville ikke give køb på sit princip om ikke at have underskud på syge- og ulykkesforsikringerne. Det kostede i sidste ende nogle tabte udbud, fortæller adm. direktør Hasse Jørgensen.

Sampension-ledelsen får nyt medlem

Sampension har udvidet sin ledelsesgruppe til syv personer. Det nye medlem af ledelsesgruppen er i dag leder af direktionssekretariatet og har arbejdet for Sampension i forskellige roller siden 2011.

1 - 25 af 169

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs