FinansWatch

Pensionsboss bliver ny formand for CBS

Torben Möger Pedersen fra Pensiondanmark er blevet udpeget som ny formand for Copenhagen Business School.

Torben Möger Pedersen fra PensionDanmark

Pensiondanmarks øverste direktør, Torben Möger Pedersen, er blevet udpeget som ny formand for Copenhagen Business School. Torben Möger Pedersen sidder i forvejen som næstformand i bestyrelsen hos Aalborg Universitet, men her udtræder han nu.

Det oplyser CBS i en meddelelse.

"Han har et indgående kendskab til CBS gennem sin stilling som formand for Danish Society for Education and Business (DSEB), som tilbage i 1917 var stifter af CBS. Han underviser desuden på bestyrelsesuddannelserne i regi af CBS Executive og er også adjungeret professor på CBS," skriver CBS om den nye formand i meddelelsen.

Torben Möger Pedersen afløser Karsten Dybvad, der i dag er bestyrelsesformand i Danske Bank, der træder ud af bestyrelsen. Udskiftningenn sker per 30. juni.

CBS har desuden som noget nyt fået Lilian Mogensen, tidligere direktør i Udbetaling Danmark hos ATP, som nyt bestyrelsesmedlem. Hun afløser Lisbet Thyge Frandsen, der fratrådte i 2018.

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs