FinansWatch

PKA halverer kødforbruget: Der er en fantastisk stemning i kantinen

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: I PKA's kantine er der blevet skruet op for grøntsager og ned for kød efter et sundhedstema i virksomheden. "Vi taler om en markant nedsætning af kødforbrug, vi ikke havde forestillet os kunne lade sig gøre for et par år siden," lyder det fra medlemsdirektør i PKA.

"Ved sidste undersøgelse scorede kantinen 100 % tilfredshed, da alle medarbejdere havde sat kryds ved ’tilfreds’ eller ’meget tilfreds’," oplyser PKA. Foto: Martin Kaufmann

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FinansWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere