FinansWatch

PKA

Sådan vil konsortiet tjene penge på opkøbet af TDC

PFA, PKA, ATP og australske Macquarie er primært interesseret i at købe TDC for at kunne yde langtløbende milliardlån til koncernens kommende infrastruktur-investeringer, forklarer PFA-chef Allan Polack. Derfor passede den planlagte fusion med MTG Nordics ikke ind i bydernes planer.

Nyt købstilbud på TDC

TDC har modtaget et nyt købstilbud på samtlige aktier, oplyser teleselskabet. Det sker, efter at et konsortuim med PFA, ATP, PKA og australske Macquarie i januar lagde bud ind på TDC. (opdateret)

TDC-formand advarer konsortium mod opsplitning

TDC's formand Pierre Danon advarer i Berlingske Business køberkonsortiet bestående af blandt andet ATP, PFA og PKA mod en opsplitning af teleselskabet. Børsen erfarer, at TDC-bestyrelsen har allieret sig med internationale rådgivere i kampen om ejerskabet.

En million danskere risikerer fem år på kontanthjælp ved sygdom

Omkring en million danskere vil blive trukket i ydelser, hvis de ender i et såkaldt ressourceforløb i forbindelse med sygdom. Otte ud af 11 pensionkasser er derfor stoppet med at udbetale invalideforsikring, hvis medlemmer kommer i ressourceforløb. Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen mener, at modregningen er rimelig. Det skriver Berlingske Business.

PKA vil have åbenhed om problematiske selskaber

Pensionsselskabet PKA vil fremover offentliggøre navnene på problematiske selskaber i deres portefølje. "Vi vil gerne være mere åbne om, hvordan vi arbejder som investorer," lyder det fra selskabets chef for ansvarlig investering.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere